iClean Dogwash

Met de iClean Dogwash is je hond wassen nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit selfservice hondenwassysteem is ontworpen met inachtneming van zowel de behoeften van de hond als het baasje.

Project
Embedded software
Technieken
Klant sinds
2017

De iClean Dogwash is een zelfbedieningswassysteem met een cabine die de eigenaar helpt de vacht van zijn/haar hond gemakkelijk te reinigen.

De iClean Machine

Muntherkenning

De embedded computer is zo opgezet dat deze per land waaraan het product verkocht is kan worden ingesteld. Denk aan munt- en biljetherkenning van euro's, Chinese yens of dollars, maar ook taalkeuze van het touchscreen of afgestemde video's per regio. In Nederland kennen we net weer andere hondenliefhebbers dan in Rusland.

Met een CI-straat en Python software maken we het mogelijk snel nieuwe releases te doen en deze te deployen vanaf locatie.

43
Miljoen honden in Europa
37
Beschikbare talen
77
Beschikbare biljet- en munteenheden
216
Commits

Gebruikte techniek

De backend is Python gecombineerd met Django en RabbitMQ, geïnstalleerd op een Ubuntu Linux distributie afgestemd op de machine. De React frontend stuurt via de API de machine aan.

Samenwerking

Met doeltreffende sprints hebben we samen met iClean de software naar een hoger niveau getild, waarmee we het eindproduct geschikt maakten om op grote schaal uit te leveren naar diverse landen.

iClean Dogwash interface
iClean Dogwash interface.

Over iClean

Logo van iClean

De iClean Dog Wash maakt een einde aan frustraties. Eindelijk kunt u ergonomisch verantwoord en grondig uw hond wassen met deze speciale hondendouche.

Ook een product met zekerheid lanceren?

Neem dan contact op met Ralph