Onze projecten

Wij hebben super veel leuke klanten en die klanten brengen prachtige projecten mee. Het gaat bij ons van het werken aan een hondenwasstraat tot implementatiewerkzaamheden aan betaalplatform Mollie. We hebben grote en kleine opdrachten, doorlopende SLA contracten of kleine pre-paid kaarten voor sporadische hulp.

Dagelijks zijn wij bezig met de zorg voor deze set met projecten. Maar wij maken ook tijd voor eigen projecten als www.fourauctions.nl of ons eigen supportsysteem om de klantervaring nog verder te verbeteren.

Kwaliteit

Wat ons anders maakt als bedrijf is onze nadruk op kwaliteit. Testen kan een computer beter, constanter en sneller dan wij. Al onze projecten, zowel front- als backend, worden tegenwoordig voorzien van automatische tests. Maar ook de manier van programmeren en aanbieden van tickets zijn vastgelegd in onze werkwijzes.

 1. ISO 9001 gecertificeerd

  Four Digits is ISO 9001:2015 gecertificeerd (sinds 2009). Onze bedrijfsprocessen worden drie maal per jaar geëvalueerd. Zo blijven we leren, en blijven we onszelf verbeteren.


  Voor onze klanten bieden de certificeringen zekerheid in hoe wij omgaan met projecten, beleid en informatie.

 2. ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

  Four Digits is ISO/IEC 27001:2013 en NEN 7510-1:2017 gecertificeerd (sinds 2019). Het informatiebeveiligingsbeleid bij Four Digits heeft als doel het waarborgen van de continuïteit van het bedrijfsproces en het minimaliseren van de schade door het voorkomen van informatiebeveiligingsincidenten en het minimaliseren van eventuele gevolgen van deze incidenten.

 3. Onze manier van werken

  Iedere aanpassing in code wordt gecontroleerd door minstens één andere ontwikkelaar. Zo waarborgen we dat niet alleen de code goed is, maar ook dat de aanpak het probleem van de klant oplost. Onze Python code voldoet aan de industiestandaarden en we houden ons aan de Django coding conventies. Voor Javascript en React hanteren we de AirBnB-styleguide. We schrijven betekenisvolle commit messages en code comments.

 4. Automatische tests

  Naarmate een applicatie groter is, wordt het minder haalbaar om handmatig te controleren dat alles nog precies zo werkt na een aanpassing. Automatische tests helpen dat te ontdekken, zodat een aanpassing geen onverwachte neveneffecten heeft. We hebben jarenlange ervaring met het schrijven van automatische tests, en het meten van dekkingsgraad (coverage).

Wij werken ook voor

logo van Eight Medialogo van Cibitlogo van Artronlogo van Epic Auctionslogo van UMC Utrechtlogo van Saxionlogo van Hogeschool Arnhem en Nijmegenlogo van Liemerijelogo van Gemeente Groningenlogo van Gemeente Arnhemlogo van Gemeente Deventerlogo van Ampedlogo van Aviralogo van Audiologisch Centrum NSDSKlogo van CTMMlogo van Vechtdal Wonenlogo van NCOI groeplogo van Barriquelogo van Sonsbeeklogo van FGH Banklogo van NPOlogo van Gibaslogo van Atlancelogo van Luzaclogo van Melexislogo van Zumtobellogo van WVNLlogo van Intergammalogo van The Economic Boardlogo van One Acre Fundlogo van Hoogheemraadschap van Rijnlandlogo van Nobbe Mieraslogo van Marqtlogo van Vivare
We love code